2 svar på ”Välkommen till Bjurhovda.se

  1. det är en skam att ni ens har med ”din krog” pizzeria på denna sida.. dom som jobbar där är civilklädda i köket då det är krav på att man ska ha ”skyddskläder” på sig när man jobbar i kök. kunder får inte så mycket större aptit om deras händer är skitiga när dom arbetar med ens mat framför ögonen på sig.. idag fick jag stå och vänta på deras kortmaskin som uppenbarligen inte fungerar som det ska.. då det står ”kommunikations fel” på kortmasinen så skyller han på våra 4 olika kort.. så kall pizza vart det idag. jag kommer ta kontakt med hälso inspektionen och be dom inspektera denna lokal, för den ser inte fräsch ut.. tack för mig, en lite förbannad bjurhovda bo.

    • Tack för din kommentar.

      På denna hemsida så försöker vi samla all information om Bjurhovdaområdet så vi vill helst inte ta bort information. Men det var verkligen inte roligt att höra att detta har inträffat för dig. Vi hoppas givetvis att de på pizzerian ska bli bättre så att alla Bjurhovdabor kan njuta av en god pizza när man önskar det.

      /Bjurhovda Crew

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.